Vi är glada målare med service och kvalité

1. Vi håller tider.
Vi bestämmer tider med våra kunder. Vi kommer när vi har bestämt och vi blir klara enligt tidsplan. Alla kan missa någon gång och då informerar vi dig så att det finns en rimlig chans att planera om.

2. Vi respekterar våra kunder.
Vårt arbete ska inte påverka din verksamhet eller ditt boende mer än absolut nödvändigt. Vi håller ordning och är aktsamma om de miljöer vi jobbar i. Det är inte vi som ska synas – utan resultatet av vad vi gör.

3. Vi utför jobbet utan att fuska.
Ett gott hantverk startar med en tydlig beställning och slutar med ett resultat som matchar. Så enkelt är det. Vi tar med alla moment från början och utför dem med hantverkarmässig stolthet.

4. Vi åtar oss inte svartjobb.
Vitt arbete är först och främst din trygghet. Hos oss innebär det att du får ett hantverk av hög kvalitet, att din egendom är försäkrad under tiden och att du får garanti på utfört arbete. Och därför jobbar vi bara så.

5. Vi är affärsmässiga.
Gott hantverk går hand i hand med god etik. Förvänta dig öppenhet och raka besked. Ömsesidig respekt där du ställer krav på oss och vi ställer krav på dig är det enda som fungerar på lång sikt.

6. Vi tar vårt ansvar och skyller inte ifrån oss.
Alla kan göra misstag. Oavsett anledning tar vi ansvar för att informera, se till att problemet rättas till och eventuellt kompensera. Vårt mål är att när du är nöjd är vi nöjda.